KONFERENCIA - Jelentkezés

Kedves Érdeklődők, Jelentkezők!

 

A projekt keretében megvalósuló első szakmai konferencia és kísérő rendezvényeinek ideje 2013. május.

 

A rendezvényre a jelentkezési lap letölthető a dokumentumtárból. A kitöltött és aláírt jelentkezési lapokat a LAM Alapítvány és az Amőba Alapítvány fogadja a megadott elérhetőségeiken postai úton, személyesen illetve elektronikusan (szkennelve). A rendezvényre a jelentkezőket érkezési sorrendben tudják fogadni tekintettel a korlátozott létszámra.

 

A programsorozatról általános tájékozatónkban olvashatnak részletesebben. A konferenciák teljes programját, utazási és egyéb kiegészítő információkat a résztvevők számára a megadott e-mail címre elektronikusan továbbítjuk.

 

Várjuk jelentkezéseiket.

Tananyag és képzési program fejlesztés

Ez a funkció és az itt elhelyezésre került dokumentáció kizárólag a projektben közreműködő regisztrált, tananyagfejlesztő szakembereink számára érhető el. Kérjük munkatársainkat, hogy saját felhasználó nevével és jelszavával lépjen be az aktuális dokumentáció megtekintéséhez. Köszönjük!

Bővebben...

SZAKMAI MŰHELYMUNKA

A konferenciákhoz tartozó szakmai műhelyek a prjekt időszaka alatt több szakmai témát ölelnek fel  felnőttképzés és szakképzés számos területét érintően:

- nyelvtanítás módszertana

- digitális komeptencia

- felnőttképzési szolgáltatások

- munkaerőpiaci szolgáltatások

- falusi turizmus tananyag kidolgozás

- pályázati lehetőségek

 

 

KONFERENCIA - SOROZAT

A projekt keretében három konferencia kerül megvalósításra a célcsoportba tartozó jelentkezők számára 2013. első , második és 2014 első félévében.

Általános tájékoztató

Szaktudás határok nélkül. A XXI. század felnőttképzési menedzsmentje

TÁMOP-2.2.4-11/1-2012-0015

 

A TIT Jurányi Lajos Egyesülete partnerségben az Amőba Alapítvánnyal és a LAM Alapítvánnyal határon átnyúló felnőttképzési projektjének megvalósításához várja a székelyföldi partnerszervezetek munkatársait és felnőttképzés és a turizmus területén dolgozók és érdeklődők jelentkezését!

Bővebben...